Home » Genel » Böcek ilaçlama servisi | 444 1 865

Böcek ilaçlama servisi | 444 1 865

BÖCEK & HAŞERE İLAÇLAMA Servis Kayıt | 0850 640 06 34
HAŞERE İLAÇLAMA

HAŞERE – BÖCEK İLAÇLAMANIN ÖNEMİ

hakkimizda

İlaçlama için en uygun zaman yumurtalarından hemen çıktıkları zamandırBöylece sadece olgun haşereler değil aynı zamanda yumurtadan yeni çıkanlarıda etkileyerek haşerelerin üremeleri engellenecektir.

ÇEŞİTLİ HAŞERELER

Doğru bir şekilde haşere ilaçlama yapmak için ilk önce haşerelerden birkaç tane görünüyorsa bunlardan çok daha fazlasının olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Haşere ilaçlamak için en etkili yöntem ise haşerelerin sadece gezindikleri değil haşerelerin asıl olan yuvalarının ilaçlanmasıdır. Haşerelerin yuvaların tespiti yapılası çok önemlidir.

Daha sonra hangi haşere ise o haşere için ilaç almak gerekir. Ancak haşere yuvalarının nerelerde olduğu bu ilaçlama yöntemi için çok önemlidir. Çünkü haşereler eğer mutfak gibi açık gıdaların olduğu bölgeler ise ilaçlama yöntemi de değişmektedir. Aksi halde açık gıdalar göz önüne alınmayıp savruk bir şekilde pompayla haşereler ilaçlanırsa zehirlenmeler meydana gelecektir.


BÖCEKLER

HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR

  • Villa ve Sitelerin ilaçlanması
  • Plaza ve Holdinglerin ilaçlanması
  • Ev ve konut ilaçlamaları
  • Fabrika ve iş yerlerinin ilaçlanması
  • Lokanta ve Cafelerin ilaçlanması
  • Hastane, Klinik ve Okul ilaçlamaları
  • Fırın, Pastane, Market ve Bakkaliye ilaçlamaları
GÜVE
Güve haşeresi küçük kelebeğe benzeyen kanatlı bir hayvandır. Güve insanları ve hayvanları ısırmaz ve sokmaz. Güve insanların besin kaynaklarına ve eşyalarına oldukça fazla miktarda zarar verir.
Güve haşeresine dünyanın her kesiminde rastlamak mümkündür. Güveler türüne göre farklı özellikler sergiler. Güvenin boyu ve yapısı türüne bağlı olarak değişir genel olarak güvelerin boyu 5 – 10mm kadardır
HALI BÖCEĞİ
Halı böceği küçük yapılı bir hayvan olup bedeninin üst kısmında sert kıllar bulunan bir böcek türüdür. Halı böceğinin boyu ve yapısı türüne bağlı olarak değişir ve genel olarak bir halı böceği 5 – 8mm kadardır. Halı böcekleri türüne bağlı olarak farklı renklerde olabilir. Genel olarak renkleri siyahtır ve ismine de siyah halı böceği denir. Siyah halı böceği zararlı bir böcek türüdür. İnsanların eşyalarına zarar veren bir böcektir.
KALORİFER BÖCEĞİ
Kalorifer böceği, Hamam böceğinin bir türüdür. Kalorifer böceğinin diğer bir adı da alman hamam böceğidir. Genel özellikleri diğer hamam böcekleri ile aynıdır. Kalorifer böceği nemi ve sıcaklığı seven bir canlıdır. Kalorifer böceği sıcak iklimin hüküm sürdüğü birçok kıtada ve ülkede bulunurlar. Dünyada yaşayan 3500 kadar hamam böceği türü bulunmaktadır. Kalorifer böceği ve diğer hamam böcekleri genellikle aynı ortamı paylaşırlar
KARA FATMA
Hamam böceği ailesinin bir türü olan kara fatma, diğer böcek türleri aynı ortamda bulunur ve hamam böceklerinin diğer türleri ile aynı özellikleri taşır. ;Kara fatayı diğer böceklerden ve hamam böceği türlerinden ayıran birçok özelikleri bulunur.
Kara fata diğer böcekler ile aynı ortamda yaşar ve diğer böceklere ve kendi türlerine zarar vermez. Fakat kara fatma ölü böcek leşinden beslenir ve bazı türleride çok ufak olan böcekleride yediği söylenmektedir
KARINCA
Karınca, omurgasız hayvanların küçük bir bireyidir. Karınca böceğine dünyanın her kıtasında rastlamak mümkündür. Karıncalar koloni halinde yaşarlar. Dünyada en kalabalık koloniye sahip canlılar karıncalardır. Bir kolonide 1000’lerce ve hatta koloninin büyüklüğüne bağlı olarak bir milyona yakın karınca olabilir. Karıncalar aynı koloni de bir uyum içinde yaşarlar ve uyumlu bir şekilde çalışırlar.
PİRE
Pire; insanlardan ve hayvanlardan kan emen küçük, kanatsız, bir hayvandır. Pire (siphoneptera) insan ve hayvanlar dışında fazla yaşamaz. çünkü insanlar ve hayvanlarda sıklıkla karşılaştığımız pirelerin tek besin kaynağı kandır. Kan emmeden beslenemez. Bu canlılar türüne bağlı olarak farklı büyüklüktedir. İnsanlar ve hayvanlar üzerinde bulunan pireler genel olarak birkaç mm dirler. Maximum bir pirenin boyu 10mm civarındadır.
SİVRİSİNEK
Sivrisinek, kanatlı hayvanlar içinde incelenen bir böcek türüdür. Sinek ailesinin birer ferdi olan sivrisinekler sineklerden farklı özellikler sergilemektedir. Sivrisinek küçük yapılıdır ve çok uzak mesafelere kadar uçarak hareket eder. Sivrisinek haşeresinin bedeni çok küçük ve ayakları oldukça uzun bir yapıdadır. Baş kısmında ufak iki adet gözleri bulunur ve Sivrisineğin ağız kısmında kan emen bir iğnesi bulunur. Sivrisinek haşeresinin baş kısmında 1 çift antenleri bulunur.
FARE
Fare omurgalı bir hayvan olup memeli hayvanlar içinde incelenen bir kemirgendir. Yapısı ve şekil olarak diğer hayvanlardan farklı bir yapıdadır. Gen yapısı olarak insana en çok benzeyen canlı faredir. Bu bakımdan insanlar için bir nevi çok değerli bir kemirgendir. İnsanlar üzerinde yapılan araştırmalarda genellikle ilk deneyler ilkönce fare üzerinde denenmektedir. Ondan sonra bulunan ilaçlar ve serumlar insanlara da uygulanmaktadır.
Fiyatlarımız için Lütfen Arayınız

 

BÖCEK İLAÇLAMA | HAŞERE İLE MÜCADELE

Servis 34 Grup Teknik Hizmetler

0212 433 00 64 | 291 96 66 | 0212 634 00 50

 

Bölge  (İstanbul Avrupa & Anadolu)Ofis 7 x 24 Gsm
 Avrupa Yakası Merkez Servis Tel. 0212 433 00 63  0 539 737 75 53
 Şişli-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Levent-Sarıyer     0212 230 9 444  0 555 819 65 50
 Avcılar-Beylikdüzü-Yakuplu-BüyükÇekmece 0212 634 00 50  0 549 433 40 43
İstanbul Anadolu Yakası0216 550 1 390  0555 819 65 55

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir